Flotex eko tekoča tapeta

Kaj je flotex?

Flotex je nov način oblaganja notranjih sten. Floteks je ekološki material sestavljen iz bombaža in celuloze.

Enostavno nanašanje in vzdrževanje kot tudi enostavno odstranjevanje ko se nekega vzorca naveličate, daje Flotex-u izjemno prodajno prednost.

Navodila za uporabo:

Načini priprave površine:

 • Novogradnja – glajena stena – Flotex lahko nanesete direktno na površino.
 • Novogradnja – ometane stene – Površino najprej 2x premažete z razredčeno akrilno emulzijo.
 • Papirne tapete – Stare tapete najprej popolnoma odstranite iz stene oz. željene površine. Nato premažite površino z razredčeno akrilno emulzijo.
 • Običajno obarvane stene – Odvisno od stopnje nečistoče (cigaretni dim, prah, itd.) pri manj umazanih površinah zadostuje, da površino premažete 1x z razredčeno akrilno emulzijo in 1x prepleskate z kakovostno belo barvo. Če so površine bolj umazane priporočamo, da površino 2x premažete z razredčeno akrilno emulzijo in 1x prepleskate z kakovostno belo barvo.
 • Stiropor – Flotex lahko nanašate direktno na stiropor vendar stike plošč predhodno zapolnite z Flotex maso, počakajte, da se masa nekoliko posuši, nato lahko nanesete Flotex na celotno površino.
 • Mavčne plošče – Površino premažete 2x z razredčeno akrilno emulzijo.

Če niste prepričani, katero rešitev izbrati se posvetujte z slikopleskarji ali pa pokličite nas. Za vse informacije smo vam vedno na voljo!

Barvna karta:

Hitro do več informacij:


  Ime in Priimek (obvezno)

  E-pošta (obvezno)

  Ulica in hišna številka (obvezno)

  Pošta (obvezno)

  Kontaktni telefon (obvezno)

  Sporočilo

  Z uporabo tega obrazca dovoljujete, da obrazec ustvari in nam pošlje e-poštno sporočilo. Dovolite tudi da vas kontaktiramo nazaj. Vaših podatkov ne shranjujemo v sistemu spletne strani.